Vølund varmepumpe kampagne 2023

Varmepumper handler om tillid

Går du med tanker om at skifte din nuværende varmekilde til en varmepumpe?

Det er en stor beslutning at skifte din varmekilde, og spørgsmålene er mange.

-Hvad skal jeg vælge?
-Kan det svare sig?
-Hvad koster det i opsætning og montering?
-Hvad bliver det fremtidige forbrug?

Det kan virke uoverskueligt og derfor ved vi at det kræver det stor tillid til os som leverandør og montør når du skal tage dit valg.

Vølund luft til vand varmepumpe

Vølund luft til vand varmepumper

Med en luft-til-vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. 

Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft-til-vand varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til f.eks. oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

 

Vølund luft til vand varmepumpe
Vølund luft til vand varmepumpe
Vølund luft til vand varmepumpe


Over 500 varmepumper på Sjælland

Gennem de sidste 5-6 år har vi leveret og monteret mere end 500 varmepumper på hele Sjælland. Vi er eksperter i at montere men ligeså vigtigt er vi eksperter i at rådgive og beregne. Derfor er det vigtigt at vi besøger dig for at kunne rådgive bedst muligt, ud fra dit hus og dine behov. 

 

I september åbnede puljen for tilskud til udskiftning til varmepumpe Der er stadig penge i puljen, og du vil derfor godt kunne søge tilskud. For at søge tilskuddet behøver du ikke at have et tilbud.  


Skal vi også sætte en Vølund varmepumpe op hos dig?

Bestil et gratis og uforpligtende besøg i dag. Så vil Robert Kærsgaard -VE-autoriseret, svinge bilen forbi dig. Det eneste det koster er en kop kaffe og tid til en god rådgivende snak om hvad den rigtige løsning er for dig. 


Vi leverer og monterer på hele Sjælland, og glæder os til at skulle hjælpe dig i mål med udskiftning af din varmekilde


Ring til os på 55 45 61 33 og book dit besøg